24. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Županovo priopćenje zahvale odgovornim stanovnicima naše županije

Ponukan jako dobrom epidemiološkom situacijom oglasio se i župna Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević te se u svom obraćanju zahvalio odgovornim i discipliniranim stanovnicima najzdravije županije u RH te poručio da budemo i dalje na oprezu i držimo županiju lišenom od koronavirusa. Prenosimo priopćenje:

Poštovani žitelji Požeško – slavonske županije, nakon što je nekoliko dana za redom broj pozitivnih na COVID-19 bio u silaznoj putanji, Nacionalni stožer civilne zaštite odlučio je, kroz tri faze, ublažiti mjere zaštite od COVID-19. Poslovni subjekti koji obavljaju djelatnost trgovine započeli su s radom, također i knjižnice, muzeji, knjižare. Ujedno je kraj mjeseca travnja, a na pragu smo mjeseca svibnja te je svakim danom vani vrijeme sve ljepše i toplije.

Zajedničkim snagama i naporima uspjeli smo postići da se virus u našoj županiji ne proširi. Zbog toga, ovim putem sve vas pozivam da se, unatoč ublažavanju mjera, unatoč lijepom vremenu i dalje pridržavamo svih onih mjera zaštite koje su nam pomogle kako se virus ne bi proširio. To je prije svega mjera socijalne distance, redovito pranje ruku i što manje grupiranja i druženja uz velik krug ljudi.

Svim žiteljima naše županije želim zahvaliti, jer svojim savjesnim ponašanjem doprinose tome, da smo i dalje županija koja nema niti jednog pozitivnog na COVID-19. Također se zahvaljujem svim zdravstvenim djelatnicima, Centru 112, djelatnicima Policijske uprave Požeško – slavonske, kao i svim ostalim članovima stožera, našoj epidemiološkoj službi i našem epidemiologu na ovim izvrsnim rezultatima. Ujedno pozivam da se i dalje pridržavamo svih mjera kako bi rezultati i dalje bili ovakvi.

Vaš župan

Alojz Tomašević

Foto SS YT