24. svibnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Štrumpfovi posjetili našu Vilu Vinkomir

Kutjevačka udruga mladih unatoč zabranama, ograničenjima i brojnim otegotnim okolnostima ipak uspijeva donijeti dašak svoga zaraznog, mladenačkog entuzijazma u naš Grad pa je sinoć ponovila prošlogodišnju premijeru kina na otvorenom. Ove godine su se na projekciji našla dva filma – jedan za naše najmlađe sugrađane dok su u drugome mogli uživati oni nešto stariji.

Tako su u prvoj projekciji prvi puta Vilu Vinkomir posjetili slavni junaci crtanog filma, mali plavi stanovnici šume – Štrumpfovi kojima se vjerojatno lokacija održavanja projekcije itekako svidjela. A kome i ne bi? Vila Vinkomir je definitivno pun pogodak u odabiru lokacije naše udruge mladih, priroda i zvjezdano nebo, dekica i grickalice, romantika, radost i užitak.

Nakon toga održana je projekcija filma Just Mercy koji je na platno donio tematiku stvarnog života američkog odvjetnika Bryana Stevensona koji je čitav život posvetio spašavanju nevino optuženih od kojih je 125 spasio smrtne kazne, a pažnju na sebe skrenuo je kad je obranio nedužnog Waltera “Johnny D” McMilliana kojega je utjelovio oskarovac Jamie Foxx u ponajboljoj ulozi karijere, afroameričkog osuđenika na smrt, optuženog za ubojstvo mlade bjelkinje.

Svi koji niste bili imate za čime žaliti, ali vjerojatno ne zadugo jer će naša #mladaloza ovo uskoro ponoviti. Šteta što nije bilo novog izdanja ljeta mladih jer bi nas sigurno oduševili s nečim novim no i ovakav način pružanja prilike za druženje pred velikim ekranom pod nebeskim krovom u nestvarno lijepoj prirodi doista je pohvalan, a i Štrumpfovi bi zacijelo poželjeli ovakvu lijepu šumu ovjenčanu brojnim vinogradima.

Bravo #mladaloza!

Nemojte čekati novo ljeto ili novi Dan Grada, filmova ima napretek, a i Bablje ljeto se računa!