Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Prijavite se na natječaj “Pušenje odbaci, lovu nabaci”

Sa ciljem promoviranja zdravih životnih navika i odabira, Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije objavilo je tradicionalno, već sedmu godinu za redom Natječaj “Pušenje odbaci, lovu nabaci” namijenjen svim punoljetnim pušačima (ženama i muškarcima), sa prebivalištem u Požeško-slavonskoj županiji, a koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina u trajanju od trideset dana. Natječaj će biti otvoren od 16. veljače 2021. do uključivo 26. veljače 2021. godine.

Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili konzument duhanskih proizvoda, sa „stažom“ od barem godine dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju, te obvezatno predlaže jednu osobu – člana obitelji, kao svjedoka prestanka pušenja. Pobjednici natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima, te će apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana.

Javno izvlačenje i dodjela svih nagrada planirano je 8. travnja 2021. Pobjednik natječaja biti će nagrađen poklon bonom u iznosu od 3.000,00 kuna, te će biti podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od 750,00 kuna svaki. Prijave se vrše isključivo osobno u Službi za javno zdravstvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Županijska 9 u Požegi, ponedjeljak od 11 do 13 sati, srijedom i petkom od 08 do 10 sati, te četvrtkom od 15.30 do 19.30 sati.