18. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Park prirode Papuk i dalje zatvorenih vrata za posjetitelje

Naši su planinari aktivni ovih dugih dana no pridržavajući se svih mjera i regula koje donosi Stožer pa su šetnje i obilasci individualni i uz držanje mjera odstojanja. Da ne bi naveli i ponukali čitatelje na krivi trag šetnje možete odraditi bez ikakvih problema samo se pridržavajte pravila ponašanja. Također donosimo obavijest o produženju karantene u Parku prirode Papuk pa ako očekujete prijem i dobrodošlicu nećete ju do daljnjega pronaći jer su svi turistički sadržaji kao i Park šume Jankovac zatvoreni za posjetitelje. Prenosimo objavu s FB stranice Parka:

Poštovani posjetitelji Parka prirode Papuk, iako je dolaskom proljeća i lijepog vremena sve teže odolijevati posjetu prostorima Parka i ovoga puta, kao i mnogo puta do sada, računamo na vašu suradnju na dobrobit zajednice.

U interesu sigurnosti i zdravlja naših posjetitelja i dalje su na snazi protuepidemijske mjere koje podrazumijevaju zatvaranje svih naših turističkih sadržaja kao i Park šume Jankovac.
Travanj je mjesec u kojem Park prirode Papuk obilježava svoj 21. rođendan koji će ove godine po svemu sudeći proći bez posjetitelja.
Također, uoči nadolazećih blagdana, apeliramo još jednom da se nastavimo ponašati odgovorno te shvaćajući ozbiljnost situacije Uskrs provedemo u svojim domovima.

Zahvaljujemo svima koji svojim nesebičnim zalaganjem omogućuju da se u ovim izvanrednim okolnostima svakodnevica odvija na što lakši način, u prvom redu medicinskom osoblju, vatrogascima, policiji te Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja.
U nadi da ćemo se što prije sresti na Papuku, zahvaljujemo i svim našim posjetiteljima na razumijevanju i odgovornom ponašanju.

Foto FB Park prirode Papuk