24. lipnja 2021.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Zeleni osigurali ostanak u 3. ligi pobjedom nad Ivankovom, Graševina bez bodova

NK Kutjevo

Nogometni klub Kutjevo ostvario je pobjedu od 4:1 nad gostima iz Ivankova i osigurao ostanak u 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi Istok. Igrač utakmice bio je Deni Stojanac koji je zabio hattrick Bedemu i doveo Zelene do pobjede. NK Kutjevo trenutno je na 13. mjestu ljestvice, a u zadnjem kolu gostuje kod prvorangiranog Belišća.

Kapetan Ante Budimir nije krio zadovoljstvo ostvarenim rezultatom: „Evo nakon gotovo pet mjeseci mukotrpnog rada, uspjeli smo ostvariti cilj koji smo si zacrtali na početku proljetnog dijela prvenstva i ostati u 3.HNL. Iako je bilo dosta skeptika koji nam nisu davali baš prevelike izglede za ostanak, ekipa je pokazala karakter i da smo najbolji kada je najteže. Što se tiče jučerašnje utakmice, imali smo stvarno ogroman pritisak, dok s druge strane naš protivnik je došao rasterećen i bez ikakvog rezultatskog imperativa za nadigravanjem, a takvi protivnici su uvijek najteži. Na svu sreću, na vrijeme smo zabili pogotke i samo smo početkom nastavka imali manjih problema kada su i gosti zabili pogodak. Mislim, kada se sve sagleda, da je naša pobjeda u potpunosti zaslužena. Za kraj bih se zahvalio u ime igrača svim ljudima u klubu i oko kluba, od trenera, uprave, oružara, redara i, naravno, naših vjernih navijača jer su bili cijelo vrijeme uz nas u ovoj neobičnoj dugoj sezoni.“

Manje sreće imala je Vetovačka Graševina na gostovanju u Dobrovcu. Domaćin NK Dobrovac pobijedio je HNK Graševina s rezultatom 4:0. Prije zadnjeg kola Vetovčani su na 5. mjestu na ljestvici 1. Županijske nogometne lige s 45 bodova.