24. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Vinarija Kutjevo i vinoteka Vinita ušli darežljivo u mjesec prosinac

Prosinac i adventsko vrijeme tradicionalno slove kao vrijeme darivanja. Godina koja je gotovo iza nas vjerojatno jest netradicionalna, ali to ne znači da se ne trebamo držati dobrih tradicionalnih pristupa. U ovom blagdanskom vremenu, vinarija Kutjevo i vinoteka Vinita daruju 20% popusta na 5 odabranih etiketa.

Iz respektabilne lepeze etiketa vinarije Kutjevo odabrana su vrlo zanimljiva vina:

Na početku, tu su 3 vina iz linije Maximo. Maximo Brut fini je pjenušac načinjen šampanjskom metodom isključivo od graševine, a slovi kao prvi takav u Hrvatskoj. Zlatni Maximo Oro sljubljuje svježninu graševine i punoću tijela chardonnaya u finu bijelu kupažu. Maximo Nero kupaža je bordoškog tipa u kojoj su sljubljene 3 sorte: cabernet sauvignon, merlot i syrah, a donosi sočnost bordeauxa na kutjevački način.

Rose Premium jedan je od novijih vinskih uradaka vinarije. Kao delikatno ružičasto vino zahvalan je za sljubljivanje s hranom, ali i kao samostalno osvježenje čemu zahvaljuje svoju popularnost. I za kraj (ili početak) – vino iz linije De Gotho. Pinot Crni De Gotho fino je izbrušeni pinot, sortne voćnosti i daškom cvjetnih nota. Dok mi još debatiramo o svom favoritu, Vi probajte izabrati svoga.

Na izdvojenih 5 etiketa Kutjevo i Vinita nude popust od 20% tijekom mjeseca prosinca. To znači da imate dovoljno vremena za odabir, ali nemojte čekati zadnji tren zbog dostupnih količina.

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.