18. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Vina Galić za zdravstveni sustav

Iz vinarije Galić stiže krasna inicijativa i akcija kojom će direktno određen novčani iznos biti ubrizgan u naš zdravstveni sustav, a o kojoj se svoti radi ovisi o svima vama koji konzumirate vina iz vinarije Galić.

Naime za svaku kupljenu butelju Vinarije Galić tri kune će se odvojiti za zdravstveni sustav, bolnice i vrijedne djelatnike kako doktore tako i sestre koji najviše trpe u ovim teškim vremenima i često bivaju izolirani i od svojih obitelji.

Vođeni željom da pomognemo još više u ovim izazovnim vremenima za sve nas, kao i da kao hrvatski brend doprinesemo svojoj domovini, odlučili smo da u sljedeća tri mjeseca za svaku kupljenu butelju Galić vina doniramo po tri kune za naš zdravstveni sustav. U ovim vremenima kada smo svi skupa u svojim domovima i pazimo jedni na druge, brinemo uistinu za ljude koje volimo, shvaćamo kako je naša snaga u svima nama. Vjerujemo kako ćemo i ovo razdoblje svi skupa nadići te zato pozivamo sve građane da svojom kupnjom doniraju za naše bolnice – rekao je vlasnik vinarije Josip Galić.

Ukoliko ste ljubitelj dobrih vina i istovremeno imate želju pomoći, kvalitetna vina iz ove vinarije po vašem izboru stižu na vaš kućni prag, uz beskontaktno plaćanje i besplatnu dostavu putem Wine & more na linku  VINA GALIĆ.  (za narudžbe iznad 50€ u HR 🇭🇷 te iznad 150€ u EU 🇪🇺 i UK-u 🇬🇧).

Foto FB Galić vina