18. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

[VELIKA FOTOGALERIJA] Otvoren dječji tjedan u Kutjevu: Brojne zanimljive aktivnosti za mališane


Jutros, s početkom u 9 sati, ŠRC Kutjevo postao je epicentar razigrane dječje radosti. Na otvorenju dječjeg tjedna u Kutjevu su se našle najstarije skupine Dječjeg vrtića Grozdić, kao i najmlađi učenici Osnovne škole Zdenka Turkovića.

Ovaj događaj organizirao je Grad Kutjevo u suradnji s Udrugom La Bella Vita, Plesnim studiom Marine Mihelčić, profesoricom likovne kulture Sanjom Mišić, Rukometnim klubom Kutjevo i trenerima Škole nogometa Kutjevo, a donio je mnoštvo sportskih aktivnosti i kreativnih izražavanja. Mališane je posjeti i s njima se družio i gradonačelnik Josip Budimir. Djeca su imala priliku sudjelovati u različitim aktivnostima, uključujući slikanje vodenim bojicama, malonogometne utakmice i plesne izvedbe. Kroz igru i zabavu, mališani su ispoljili svoju energiju i kreativnost, stvarajući posebne trenutke koji će ostati u njihovim sjećanjima.

Veoma zanimljiv trenutak na otvorenju bio je mađioničarski nastup koji je održan na početku programa. Dječji smijeh i iznenađenje bili su neizostavni dio ovog magičnog trenutka gdje su neki i sami sudjelovali u nastupu.