25. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Vanesa Vasilj je pobjednica trećeg kruga darivanja Grada Kutjeva

Nakon prva dva kruga i prva dva dobitnika doznali smo i trećeg koji nije bio biran nasumično već je svojim trudom i hvatanjem dobrog trenutka okom kamere sam zaslužio nagradu. Zadatak je u trećoj rundi bio podijeliti sa svima nama fotografije Kutjeva i okolice. U potrazi za najljepšom fotografijom kutjevačkog krajolika valjalo je ovjekovječiti lijepi trenutak i kadar vašega grada, naselja, ulice, dvorišta, potoka, šume, polja, vinograda, voćnjaka, parka… Ili bilo kojeg detalja iz prirode…Nakon puno pristiglih fotografija i odabira žirija stigla je i :

✨ OBJAVA POBJEDNIKA TREĆEG KRUGA DARIVANJA ✨
Pred komisijom nije bio niti malo lagan zadatak, čak najteži do sada, od velikog broja prekrasnih fotografija koje ste zabilježili i poslali, trebalo se odlučiti samo za jednu koja će pobijediti, a nakon dugog vijećanja, odluka je pala na fotografiju Vanese Vasilj koja je napravljena na lokaciji Vile Vinkomir u Kutjevu. Zahvaljujemo se Vanesi na prekrasnoj fotografiji i čestitamo na osvojenom poklon paketu te je ovim putem molimo da nam se javi u Inbox FB stranice Grada Kutjeva radi dogovora oko preuzimanja nagrade.
Zahvala ide i svima koji su sudjelovali u trećem krugu darivanja i poslali svoje fotografije Kutjeva i okolice. Kako ne bi bile zaboravljene, napravit ćemo album s vašim fotografijama i javno ih objaviti, a neke od njih zasigurno ćemo koristiti i u budućim objavama. U utorak objavljujemo uvjete za zadnji krug ovog blagdanskog darivanja i također očekujemo božićni tjedan ispunjen prekrasnim fotografijama…