25. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Škola u Grabarju će dočekati Božić s novim asfaltiranim prilazom

Mališanima koji pohađaju Osnovnu školu u Grabarju Sveti je Nikola donio novi asfaltirani prilaz kojim će ugodnije koračati prema školskim klupama. Za sve one koji još uvijek čiste čizmice u nadi da će ih Sveti Nikola obići neka bude tako, a za one koji su prošli tu fazu – asfalt je prije svega inicijativa pretočena u djelo samih roditelja osnovnoškolaca predvođenih predsjednikom vijeća roditelja Josipom Malčićem koji je u dogovoru s ravnateljem Miljenkom Crnjcem te izvođačem radova Osijek Koteksom ideju i sproveo do kraja.

U svemu ovome prste ima i koronavirus koji je omeo planove i putovanja naših malih učenika na uobičajene ekskurzije diljem Lijepe naše pa je novac preusmjeren na poboljšanje infrastrukture, a iznos je pojačan nakon što su vrijedni roditelji organizirali i zabave (maskenbal i zabava povodom blagdana Svetog Nikole). Roditelji su tako sufinancirali asfaltiranje ulaza u školu i samog prilaza u neposrednoj blizini školske zgrade.

Pozdravljam i podržavam ovu inicijativu naših roditelja s predsjednikom Malčićem na čelu, drago mi je da će naši đaci imati sada ljepše i bolje uvjete pohađanja škole jer osim asfaltiranog prilaza odnedavno u školi imamo i pitku vodu iz vodovodne mreže za što se pridružujem zahvalama samih mještana Grabarja za priključenje vodovodnoj mreži Gradu Kutjevu i gradonačelniku Josipu Budimiru koji nam je uvijek velika potpora i pomoć kad god to zatrebamo. Isto tako se zahvaljujem i na darovima za naše učenike, a poznavajući njega uvjeren sam da će nam pomoći i oko ove akcije asfaltiranja prilaza školi u Grabarju – za kutjevački.hr je rekao ravnatelj škole Miljenko Crnjac.