18. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

PU PSŽ poručuje: “Zaštitite svoju imovinu na bazenima”

Policijska uprava požeško-slavonska i ove godine provodi preventivnu aktivnost „Zaštitite svoju imovinu na bazenima“

U srijedu 1. srpnja 2020. policijski službenici za nadzor i planiranje – za prevenciju Miro Miličević i Goran Matijević, vođa sektora Zoran Renka i kontakt policajac Policijske postaje Požega Dražen Lednicki su na gradskim bazenima održali kratki sastanak s ravnateljem Javne ustanove „Sportski objekti Požega“ Antom Brkićem i voditeljem bazena Krešimirom Čuljkom te voditeljem Spasilačke službe Zdenkom Oroz na kojemu je stanje tijekom proteklih godina ocjenjeno pozitivno te su predstavljene mjere prevencije koje će se poduzimati tijekom ove ljetne sezone na bazenima.

Također su prezentirani prigodni promidžbeni materijali (letci i plakati) koji su postavljeni na vidljiva mjesta na prostoru bazena, dok će kontakt policajac kroz obavljanje službe dijeliti građanima letke s korisnim savjetima.

Za napomenuti je da će se i ove godine na gradskim bazenima održati  škola plivanja te da će policijski službenici kontinuirano obilaziti prostor bazena i provoditi preventivne aktivnosti u cilju suzbijanja krađa i drugih nezakonitih radnji.