14. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Otvorena samouslužna autopraonica u Kutjevu

Svi vozači osobnih automobila, ali i ostalih vozila konačno mogu odahnuti. Naime u Kutjevu je otvorena nova samouslužna autopraonica koja će brojnim stanovnicima Kutjeva definitvno olakšati život. Više neće morati do Požege ili Pleternice kako bi oprali svoje ljubimce na četiri kotača ili u svom dvorištu ručno lickati limuzine te još teže svoje poljoprivredne strojeve i pomagala.

Nova i jedina samouslužna autopraonica ima svoju lokaciju u industrijskoj zoni Kamenjača, pristupačna je i modernog karaktera pa će zasigurno zadovoljiti i one probirljivog ukusa. Sa svoje tri trake ili tri boksa vlasnik praonice Antonio Žiška nudi klijentima ono što već dugo vremena iščekuju, a osim osnovne ponude za pranje valja istaknuti usisavač 3 u 1.

Naime moderan i suvremen usisavač nudi tri usluge u jednom pa tako osim standardnog usisavanja ima opcije crnila za gume te mirisa za interijer vozila. Antonio je u svoju autopraonicu uložio više od 100 000 eura, radno vrijeme je od 0-24, za pranje mobilnog ljubimca trebate kovanice od 1,2 ili 5 kuna, a tu je i mjenjačnica ukoliko nemate adekvatne kovanice.

Na jučerašnjem otvorenju u 13 sati okupili su se brojni gosti, prijatelji i uzvanici, a nakon što je Mirjana Marković prerezala vrpcu i službeno je puštena u rad autopraonica u Kutjevu pa iskoristite pogodnosti, isprobajte mlaznice i uživajte u vožnji čistim automobilom.