18. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Nogometaši Kutjeva započeli s radom nakon dugačke pauze

Pauza uzrokovana koronavirusom uzrokovala je predugu pauzu koja je prekinuta jučerašnjom prozivkom i treningom. Treneri Petar Čuljak i Krešo Posedi imali su na prvom vježbanju čak 26 igrača na raspolaganju, a prisutne su pozdravili tajnik Ile Matijević i član uprave, igrač-gradonačelnik Josip Budimir koji je i u novu trećeligašku sezonu ušao spremno u kopačkama.

Među novim licima smo vidjeli Mateja Reslera (Slaven Belupo), Ivana i Antuna Smojvira, Marka Karačića (Slavonija), Domagoja Kovačevića (Jakšić), Luku Samaržiju (Papuk) i povratnika Marka Ilića, a prema za sada dostupnim informacijama lista dolazaka nije konačna. Na prozivci se nisu pojavili Mato Vasić, Mario Desnica, Mladen Zgonjanin, Domagoj Majetić i Marko Kalanj čiji status još uvijek nije definiran.

U predstojećih tjedan, dva lista bi trebala biti i konačna jer vrlo brzo kreću službena natjecanja i gostovanje u Trenkovu u kupu (26.07.) dok bi prvenstvo trebalo startati 15.kolovoza. Ambicije kluba su već nekoliko godina iste – razvijati se na svim poljima, rezultatski, igrački i infrastrukturalno.

Na prozivci nije bio niti Ivan Jakešević koji u Zagrebu čeka operaciju trbušnog zida, a njegov se povratak na travnjak očekuje početkom rujna. Zeleni imaju u kupu zadane termine i jedan zakašnjeli susret osmine finala pa trenutno nisu u planu prijateljski susreti što ne znači da ih neće biti. Radu je priključeno i nekoliko talentiranih juniora od kojih je najmlađi 15-godišnji talentirani mladić Matej Iličić, a opravdano je izostao Kristijan Budimir.

Prozivci su se odazvali:  Alen Leist, Marko Ilić, Ivan Bandalo, Domagoj Kovačević, Filip Nemec, Kristijan Zapalac, Mario Majstorović, Ante Budimir, Josip Budimir, Luka Banić, Ivan Krizmanić, Marin Majetić, Zlatko Hora, Ivan Franjić, Luka Samaržija, Matej Resler, Ante Paulić, Marko Karačić, Matej Iličić, Antun Smojvir, Ivan Smojvir, Emanuel Brus, Valentin Pavlović, Drago Matijević, Filip Bobinac, Mario Žegrec.