25. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Kutjevačko ljeto mladih je nažalost odgođeno

Nešto lošija epidemiološka slika u zadnje vrijeme uzima danak. Organizatori brojnih kulturnih, društvenih ili sportskih aktivnosti su se slijedom razvoja događaja ponadali da će moći organizirati sve zamišljene manifestacije uz prisustvo publike i uz pridržavanje mjera no pojavom nekoliko žarišta u RH situacije se ponovo vraća unazad.

Među najavljenim manifestacijama je i Kutjevačko ljeto mladih koje je trebalo biti održano u smanjenom obujmu kroz dva vikenda s pripadajućim sadržajima, ali zbog negativnog razvoja situacije te pojave koronavirusa i u našoj županiji zamišljene aktivnosti naše vrijedne mlade udruge su ipak otkazane.

Prema stručnom mišljenju službe za epidemiologiju HZJZ Požeško-slavonske županije te radi zaštite zdravlja svih nas, posebice najmlađih, aktivnosti odgađamo do daljnjega – plasirali su poruku iz udruge, a mi se nadamo poboljšanju epidemiološke slike i ne sumnjamo da će naši kreativni mladići i djevojke osmisliti program i nastaviti s održavanjem ove sjajno zamišeljene manifestacije.