20. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Knjižnica do daljnjeg zatvara vrata

Uskoro kreće selidba knjiga naše Narodne knjižnice i čitaonice Kutjevo u novi dom pa do daljnjega nećete moći koristiti usluge na koje ste inače naviknuti. Svi ljubitelji dobre knjige, a posebno oni koji moraju poradi školskih obaveza pratiti i čitati lektiru trebali bi na vrijeme osigurati potrebno štivo kako bi u ove adventske i božićne dane imali šta čitati dok čekamo otvorenje u novom, ljepšem i većem prostoru.

Naime knjižnica će sa svojim uslugama biti korisnicima na raspolaganju samo još nekoliko dana pa nemojte čekati zadnji tren i izbjegnite neugodnosti zbog odlaska i upisa u knjižnice u obližnjim gradovima. Do 04.prosinca knjižnica radi po ustaljenom radnom vremenu, a nakon toga kreće proces selidbe koji će zbog svojih opsežnih radnji kao i dodatnih pripremnih radnji u novom prostoru označiti izostanak rada knjižnice tijekom čitavog prosinca.

Tvrtka Primat RD iz Hrvatskog Leskovca priprema novi dodatan namještaj za popunu interijera naše nove knjižnice pa dok čekamo dovršetak ovih finalnih radova i konačno preseljenje budimo strpljivi i na vrijeme se pripremimo za predblagdanske i blagdanske dane omiljenim štivom ili onim potrebitim za redovito školovanje.