12. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Hvala vam sedam stotina puta!

Portal kutjevački.hr je počeo s aktivnim sustavnim radom početkom veljače, a istovremeno je profunkcionirala i FB stranica koja je na neki način prozor u svijet vijestima iz Grada Kutjeva. U vrlo kratkom periodu portal, kao i njegova FB stranica bilježi lijep i konstantan rast čitanosti što nas u redakciji posebno raduje da naš rad i trud u obliku pisane vijesti ipak stigne u vaše domove, na računala ili mobilne telefone.

Upravo smo prošli granicu od 700 lajkova na FB profilu, ali taj broj neprestano raste pa se iskreno nadamo da će u skoroj budućnosti biti i četveroznamenkasti broj pratitelja. Za samo 5 mjeseci rada i bez posebnog oglašavanja u javnosti došli smo do lijepe brojke i stoga puno hvala na praćenju i usput molba – pozovite i svoje prijatelje neka lajkaju FB stranicu jer se doista trudimo ne biti suhoparni izvjestitelji nego između ostalog i ploča za obavijesti brojnih korisnih informacija u svim porama gradskog života.

U svakom slučaju nastavljamo u pozitivnom tonu jer se doista puno toga dobroga događa u našem malom Gradu i šteta je spomenuti uspjehe i sjajne rezultate pojedinaca, udruga i klubova te naših vinara koji su sigurno pokretačka snaga našeg gospodarstva i najbolji promotori imena Kutjevo! Donosit ćemo povremeno priče naših vinara, ugostitelja, udruga, osvrnuti se na povijest te objavljivati što više fotogalerija jer “slika govori uvijek više od tisuću riječi”.

Veliko priznanje i prijem u zajednicu brojnih portala doživjeli smo redovitim preuzimanjem vijesti naših vodećih županijskih portala što nas čini ponosnima, ali i stavlja obavezu donošenja svakodnevnih zanimljivih i dobrih vijesti i priča s područja Grada Kutjeva kako bi se glas o Kutjevu i njegovim istaknutim stanovnicima čuo što dalje!

Hvala 700 puta!