12. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

[FOTO] ”Predstava ‘Baka ima dečka?!” nasmijala Kutjevčane do suza


Sinoć je u kinodvorani Kutjevo održana predstava “Baka ima dečka?!”, koja je napunila dvoranu u velikom broju i izazvala nekontrolirane smijehom suze kod svih prisutnih. Asim Ugljen i Miro Čabraja su briljirali u ulogama prevaranta Tome i hohštaplera, dok su se istovremeno majstorski transformirali u niz humorno-perverznih gospođa – Ksenije, Mire i Matilde u zreloj dobi.

Ova predstava nije samo pružila sat vremena vrhunske satire i necenzurirane zabave, već je dublje potaknula publiku na introspekciju. Postavila je pitanja o tome što zapravo tražimo u životu i od života, posebno se baveći temama ljubavi nakon zrele dobi, odnosa između požude i koristi te prevara i fatalnosti. S obzirom na to da je predstava namijenjena prije svega odrasloj publici, parovima, obiteljima te samcima koji se možda pitaju postoji li smisao ljubavi nakon određene dobi, odgovori su stigli upravo kroz likove ovih nevjerojatno zabavnih junaka.

Svaka scena je bila puna humora i provokativnih trenutaka, a glumci su svojim izvedbama definitivno premašili očekivanja publike. Sinoćnja predstava “Baka ima dečka?!” nije samo donijela smijeh i zabavu već i dublje razmišljanje o životnim temama, čineći je nezaboravnim iskustvom za sve prisutne.