20. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

[FOTO] Jigoro uspješan u Zagrebu; Grbeš i dalje nepobjediva


Na ovosubotnjem međunarodnom judo natjecanju pod nazivom “Black belt”, održanom u Zagrebu, nastupilo je preko 600 natjecatelja iz ukupno 47 klubova. Boje našeg kluba JIGORA branilo je 7 natjecatelja, i to su odradili više nego odlično. Osvojili su 3 zlata, 3 srebra i 3 brončane medalje.

Fantastična i nepobjediva VERONIKA GRBEŠ i ovaj put je osvojila 2 zlata, u svojoj i u starijoj skupini, te je proglašena najboljom natjecateljicom na turniru u svom uzrastu. Naša OKA, kako joj tepamo, do sada je osvojila 33 medalje, od čega je 27 zlatnih medalja. Podatak koji zvuči nevjerojatan, ali je istinit.

Zlatnu medalju osvojila je i REA KIR, koja je fantastičnim borbama i ovaj put ostala nepobjediva.

Manjak sportske sreće i iskustva u finalnoj borbi imali su LUCIJA MARIJANOVIĆ, MATO IVČETIĆ i LEO EĆIMOVIĆ u svojim uzrastima.

Brončanu medalju osvojili su već spomenuti LEO EĆIMOVIĆ, ali ovaj put u starijoj uzrasnoj skupini, ELA NIJEMČEVIĆ i ARTHAS VOŠTOG. Uz minimalan poraz, uspjeli su kroz repasaž doći do borbe za medalju i pokazali da su svakako i oni kandidati za medalje.

Jesenski dio natjecateljske sezone smo otvorili više nego odlično, a do kraja godine nas čeka još puno međunarodnih natjecanja u Hrvatskoj i izvan nje. Prvo po rasporedu je već idući vikend u Velikoj Gorici – dodao je Hrvoje Prevolšek.