24. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Zelenom noći nogometaši Kutjeva proslavili povijesnu sezonu

U prostoru restorana Kutjeva d.d. u subotu 28.prosinca održana je još jedna Zelena noć kojom su nogometaši Kutjeva sa svojim klupskim dužnosnicima i simpatizerima proslavili još jednu uspješnu i povijesnu sezonu. U kalendarskoj 2019. NK Kutjevo je ostvarilo jedan od najvećih trenutaka u svojoj gotovo stogodišnjoj povijesti.

Nakon ulaska iz Prve ŽNL i dramatičnog prolaska kroz kvalifikacije nogometaši su trijumfalno odradili premijernu sezonu u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Slavonije i Baranje te se kao drugoplasirani transferirali u rang više – u Treću HNL istok u kojoj ih nije bilo četvrt stoljeća, a i prva polusezona je pokazala da je Zelenima tu i mjesto i dala dodatan vjetar u leđa za još bolju i veseliju zabavu.

Proslava je bila na tom tragu, dobra atmosfera, puno gostiju i uzvanika, zanimljive igre, dobra koordinacija voditelja Borisa Benčića te vrijedne tombole koje se uvijek prodaju u rekordnom roku i traži se redovito koja više pa se do ranih jutarnjih sati pjevalo i radovalo uz potporu benda Libreto. Uzvanike je pozdravio predsjednik Ivica Malnar koji je najavio daljnji napredak kluba kako na natjecateljskom tako i na infrastrukturalnom planu jer je klupski stadion trenutno jedno veliko gradilište koje će uskoro zasjati u punom sjaju.