23. svibnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Završena su sva četiri kruga prosinačkog darivanja Grada Kutjeva

nagradni natječaj Kutjevo

U Gradu Kutjevu ove su godine odlučili organizirati darivanje koje je započelo s prvim adventskim tjednom. Trajalo je do zadnje nedjelje u 2020. godini. S ciljem da aktiviraju sugrađane, ali i da ih razvesele u ovoj neizvjesnoj i teškoj godini pripremili su četiri kruga darivanja. Uvjeti za sudjelovanje objavljivani su svakog utorka, a pobjednici svake nedjelje. Tijekom četiri tjedna pristigao je velik broj vaših fotografija.

U prvom krugu darivanja tražile su se fotografije adventskih vijenaca. U Gradu su pretpostavili da će biti teško odabrati samo jednog pobjednika, pa su odlučili da je pobjednik onaj čija fotografija bude imala najveći broj oznaka „sviđa mi se“, a to je bila fotografija Dijane Marić iz Vetova.

 

Dijana Marić, Vetovo

 

U drugom krugu tražile su se božićne dekoracije, odnosno inspiracije za blagdansko uređenje doma. U komentare su pristigle razne fotografije božićnih dekoracija i ideja za uređenje doma. Pobjednika su odlučili birati slučajnim odabirom te je najveću sreću imala Ivana Bistrović-Matošević iz Kutjeva.

 

Ivana Bistrović-Matošević, Kutjevo

 

Treći krug bio je malo drugačiji, umjesto blagdansko-božićnih fotografija prikupljale su se fotografije kutjevačkog krajolika. Za najljepšu je odabrana fotografija napravljena na lokaciji Vile Vinkomir autorice Vanese Vasilj iz Kutjeva. S obzirom na to da su zaprimili poveći broj prekrasnih i do sada neviđenih fotografija Kutjeva i okolice odlučili su da će napraviti album s vašim fotografijama i javno ga objaviti. A kako su naveli, neke od njih će zasigurno koristiti i u budućim objavama na društvenim mrežama.

 

Vanesa Vasilj, Kutjevo

 

Za zadnji krug darivanja tražilo se najljepše božićno drvce budući da je ono nezaobilazni dio svakoga doma kada je riječ o božićnim blagdanima. Pobjednik se birao između deset fotografija s najvećim brojem oznaka „sviđa mi se“, a poklon paket otišao je Kristini Andrišek u Tominovac.

 

Kristina Andrišek, Tominovac

 

U poklon paketima naših pobjednika nalazili su se proizvodi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i vinara s područja Grada Kutjeva, a to su: Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Anita Ašenbrener – Kutjevo, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Benčić – Kutjevo, Obitelj Vido – Grabarje, Pavić vinogradarstvo d.o.o. – Vetovo, Pčelarstvo Hora – Kutjevo, Poljoprivredno gospodarstvo Polić – Grabarje, Vinarija Perak – Kutjevo, Vinarija Soldo – Vetovo.

Nadamo se da je vam je ovo darivanje barem malo uljepšalo kraj ove godine, a posebice pobjednicama. Zahvale svima koji su poslali svoje fotografije i tako podržali ovo darivanje. Čestitke pobjednicama, a za sve ostale tu je nova 2021. godina u kojoj vas čekaju nova darivanja.