24. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Vinarije Krauthaker i Kutjevo d.d. na Vinartu

Naše vinarije Krauthaker i Kutjevo d.d. sudjelovat će na ovogodišnjem Vinartu u Varaždinu. Varaždinski Špancirfest je nažalost otkazan kao i brojne druge manifestacije no ipak će zaljubljenici u vino doći na svoje pa će u periodu od 21. do 30.kolovoza moći provjeriti šta ponajbolje vinske kuće u Hrvatskoj imaju u svojoj trenutnoj ponudi.

Ove godine je odabrana nova lokacija ispred Starog grada, a organizator tvrdi da će ponuda unatoč čudnoj i neugodnoj situaciji ipak biti najbolje do sada, a nama je posebno drago što i Grad Kutjevo ima svoje zastupnike i predstavnike koji će uz svoju osobnu promociju pronositi i glas o našemu gradu.

Radno vrijeme Vinskog grada bit će od 17 do 01, a kao i do sada posjetitelji će trebati zamijeniti novac za kupone odnosno wine money, zatim unajmiti staklenu čašu za 30 kuna te kušati vina iz cijele Hrvatske i inozemstva pa ako ste u blizini ili imate želju poći na put uživajte u brojnim vinskim okusima i razgledajte prekrasan barokni grad Varaždin.

Uz naše predstavnike na Vinartu će se predstaviti i brojne vinske kuće iz čitave Hrvatske (deMar, Dvorac Maruševec, Mežnarić i Kopjar, Belović, Dvanajščak Kozol – Vina DK, Lovrec, Novak Boris, Preiner, Štampar i Tomšić, PP Orahovica, udruga Vinistra, Skaramuča), bit će vinara iz inozemstva (Puklavec Family Wines i Tikveš), a uz vinsku ponudu prezentirat će se i Roto Svijet Pića.

Foto FB Vinart