18. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

U Kutjevu postavljena Turistička info karta

Odnedavno se u centru Grada Kutjeva pojavila Turistička info karta koja je svoju lokaciju dobila ispred Gradske vijećnice u samom centru Kutjeva na najfrekventnijem gradskom raskrižju na Trgu graševine, a zahvaljujući Turističkoj zajednici Grada Kutjeva te podršci gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Josipom Budimirom. Putnici namjernici, turisti, ali i svi građani našega Grada mogu se informirati o lokalitetima i podacima koje možda nisu do sada imali priliku saznati.

Onima koji su prvi puta u našem prekrasnom i mirnom Gradu ovo je definitivno prava stvar, vrlo koristan putokaz, ali i velika pomoć pri pronalasku određenih destinacija vjerskog, kulturnog, prirodnog, sportskog, eno gastro ili vinskog karaktera. Vodič, putokaz i orjentir nekome tko traži točno određenu stvar u nepoznatom gradu je itekako potreba i pripomoć pa će se posjetitelji našemu Gradu sigurno puno lakše snalaziti i pronalaziti željena odredišta.

I to ne samo vizualnom interakcijom – naime nova kutjevačka Turistička info karta sadrži QR kodove koji pomoću aplikacije na vašem mobitelu vode na web sjedište s dodatnim informacijama o pojedinom objektu povijesnog, kulturnog, ugostiteljskog ili drugog značaja. Mali turistički vodič dostupan u svako doba dana i noći!

Nazivi i lokacije svake pojedinačne gradske ulice, svi bitniji punktovi, kratki prikaz manifestacija, ugostiteljski objekti, vinske kuće, prenoćišta, trgovački objekti, pekarnice, udaljenosti, ugodna boja i izgled karte – sve u jednom i na jednom mjestu s točnim i pravim odgovorima na sva vaša pitanja u svezi našeg Grada Kutjeva!