25. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

U Gradskoj vijećnici održana 19. sjednica Gradskog vijeća Grada Kutjeva

Sinoć je u Gradskoj vijećnici održana 19. sjednica Gradskog vijeća Grada Kutjeva. Na dnevnom redu bile su 4 točke – Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o izvršavanju Proračuna Grada Kutjeva za 2020., Odluka o imenovanju ravnateljice Dječjeg vrtića „Grozdić“, Odluka o promjeni sjedišta ustanove Dječji vrtić „Grozdić“ te Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika u JUO Grada Kutjeva – privremeni poslovi na određeno vrijeme preko projekta financiranih EU sredstvima.

Sve odluke usvojene su jednoglasno. Nova ravnateljica dječjeg vrtića „Grozdić“ je Marijana Marković, a s dvije današnje odluke sve je spremno za početak rada novoizgrađenog vrtića. Otvorenje vrtića održat će se u ponedjeljak 7. rujna, a naši mališani u vrtić kreću 8. rujna.

Vijećnici su na početku sjednice postavljali pitanja vezana uz rad i projekte Grada, a zanimalo ih je kako napreduje izrada idejnog projekta za izgradnju pješačke staze u ulici Mirka Messnera, za koju se trenutno rješavaju imovinsko-pravni odnosi te mogućnost kupnje senzorne sobe koja bi bila postavljena u  dječjem vrtiću i koristila djeci s posebnim potrebama.