18. kolovoza 2022.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Turističkoj zajednici Grada Kutjeva dodijeljeno 180 tisuća kuna za dva projekta


Hrvatska turistička zajednica je u 2022. godini u skladu s Pravilnikom o kriterijima za dodjelu sredstava iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent (NN 04/22) dodijelila sredstva za projekte regionalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu. 

Turistička zajednica Grada Kutjeva ostvarila je pravo na sredstva u iznosu od 180 tisuća kuna za dva projekta koje je prijavila uz pomoć Razvojne agencije Grada Kutjeva:

  • Festival graševine 2022. – 89.190,00 kuna i
  • Turistički informativni centar sa suvenirnicom – 90.000,00 kuna.

Danas je direktorica TZ Grada Kutjeva, Anita Majstorović, potpisala ugovor s TZ Požeško-slavonske županije: “Drago mi je što smo dobili potporu Hrvatske turističke zajednice za čak dva projekta. Festival graševine ove je godine popraćen velikim brojem posjetitelja – imali smo bogat program koji smo organizirali u suradnji s udrugom Kutjevački vinari. Za Festival graševine dobili smo 89.190,00 kuna i to nam je od velikog značaja. Također, dobili smo i 90 tisuća kuna za Turistički informativni centar sa suvenirnicom koji će zasigurno biti koristan za promociju kutjevačkog turizma, ali i turističkih dionika s našeg područja koji će moći ponuditi svoje proizvode.”