18. kolovoza 2022.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Treće mjesto Zelenih u Pleternici

Nogometaši Kutjeva ovoga su vikenda sudjelovali na 35. memorijalnom turniru Stjepan Zdenko Šivo u Pleternici. Sudionici su uz Zelene bili  domaćini NK Slavija Pleternica, NK Slavonija Požega i NK Oriolik Oriovac.

Zeleni su prvog dana igrali protiv požeške Slavonije te su poraženi rezultatom 2:1. Bila je to jedna muška utakmica u kojoj je Slavonija preko Mateja Peharde došla u vodstvo sredinom prvog poluvremena. Sredinom drugog poluvremena isti igrač povećava na 2:0, a odmah idući napad Karlo Antunović smanjuje na 2:1. Igrači Kutjeva su do kraja dugim loptama pokušali do izjednačenja, ali to im nije pošlo za rukom.

Drugog dana, u borbi za treće mjesto, Zelene je čekala momčad Nk Oriolik iz Oriovca, koja je u subotu poražena od domaćina NK Slavija Pleternica rezultatom 4:2. U prvom poluvremenu igrači Kutjeva postižu tri pogotka (Mađugorac ,Antunović, Nemec 11m), a uz strijelce istaknuo se dvostruki asistent Josip Budimir, koji je igrom posjetio na svoje najbolje dane. Sredinom drugog poluvremena ekipa iz Oriovca u roku dvije minute postiže dva gola (Jurić, Stahović) i smanjuje na 3:2 što je do kraja ostalo i konačan rezultat.

U finalnom susretu, NK Slavija i NK Slavonija remizirali su 1:1. Nakon lutrije jedanaesteraca, sretnija i spretnija je bila momčad NK Slavija te ponijela naslov.

Igrači Kutjeva kreću u četvrti tjedan priprema te će idući vikend također odigrati dvije prijateljske utakmice. O terminima i suparnicima biti ćete na vrijeme obaviješteni na Facebook stranici Nogometnog kluba Kutjevo.

Foto: Sportalo.hr