18. kolovoza 2022.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Godišnja skupština udruge Matice umirovljenika Vetovo

Dana 30.07.2022. godine održana je redovna godišnja skupština Matice umirovljenika Vetova. Skupštinu je otvorila predsjednica Matice umirovljenika Vetovo Irena Begović te pozdravila sve prisutne goste i članove. Predsjednica je u kratkim crtama sve prisutne upoznala o radu udruge kroz proteklu godinu. Istaknula je da su sudjelovali  na sportskim igrama, pjevačkim susretima, pikijadi koje je organizirala Matica umirovljenika Požeško slavonske županije i svim događanjima u Vetovu. Sudjelovali su na druženjima umirovljenika naše županije. Zbog epidemije koja je nastala nisu uspjeli organizirati putovanje udruge.

Predsjednica je u svom govoru iznijela plan rada i financijski plan za 2022.godinu. Sva izvješća su jednoglasno usvojena. Pozdravnu riječ uputio je predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Nediljko Nenadić, pohvalio rad Matice umirovljenika Vetova i poručio da nastave sa ovakvim druženjima. Pozvao je sve prisutne da se uključe u aktivnosti koje organizira Matica umirovljenika  Požeško slavonske županije.

U ime Grada Kutjeva sve prisutne je pozdravio predsjednik gradskog vijeća Branko Vido te uputio riječi pohvale za radu Matice umirovljenika Vetova i dao podršku za nastavak rada udruge.

Predsjednica se zahvalila na lijepim riječima, zaključila Skupštinu i pozvala sve prisutne na druženje uz prigodnu glazbu.