12. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Tereni za male sportove uskoro će dobiti finalni izgled

Koronavirus nije zaustavio vrijedne radnike koji rade na uređenju terena za male sportove u Kutjevu na našem Športsko rekreacijskom centru smještenih između glavnog i pomoćnog terena nogometnog kluba Kutjevo.

Radovi su gotovo dovršeni, tereni su dobili vizuru kakva bi trebala ostati i nakon završetka radove, a preostaje tek ono finalno ukrašavanje i šminkanje okoliša. Finalni radovi podrazumijevaju gornji sloj sintetičke podloge.

Ministarstvo regionalnog razvoja sufinanciralo je dogradnju zgrade na sportskom centru Kutjevo, a središnji državni ured za šport, izgradnju terena za odbojku i košarku na sintetičkoj podlozi te dječje igralište i vježbalište.

Čim Nacionalni stožer da zeleno svjetlo za okupljanje građani svih dobnih skupina moći će koristiti terene za natjecanja, igru i vježbanje jer doista ima sadržaja za svakoga, a radovi se vjerojatno nastavljaju pa poznavajući rad agilne gradske uprave definitivno ovo nije završetak obnove već sada predivnog zdanja ŠRC Kutjevo čija je opravdanost izražena najviše u nedjeljnim poslijepodnevima kada se na utakmicama Kutjeva okupi petstotinjak gledatelja, žena, djece koji su očito željni ovakvih sadržaja i kvalitetno provedenog vremena na svježem zraku i dobrom društvu.

Foto Mirko Cenbauer