29. veljače 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Tamburaši Bisernica najavili svoj kraj – oproštajni nastup u Vetovu i to humanitarnog karaktera!


Svirali su koncerte, svadbe i fešte dva desetljeća širom zemlje, te izvan njenih granica, iza sebe imaju nekoliko uspješnica i stotine nastupa. Odlučili su da je tomu došao kraj. Tamburaški sastav Bisernica iz Požege imat će 16. rujna uvečer svoj oproštajni koncert i to u Vetovu na poznatoj lokaciji stadiona Grot.

Tu su više puta nastupali u različitim prigodama zbog dobrih odnosa sa Nogometnim klubom Graševina, a Bisernica je poznata u gradu i široj okolini po organizaciji humanitarnih koncerata u požeškoj sportskoj dvorani od kojih je prihod uglavnom bio namijenjen udrugama koje skrbe o djeci s poteškoćama u razvoju.

I ovaj oproštajni koncert ima takvu namjenu jer namjeravaju novac darivati obiteljima kojhe su stradale u vremenskim nepogodama.

-Gosti na koncertu će nam biti tamburaši Legatto iz Nove Gradiške, a zasvirat će i naši nekadašnji članovi koji su u međuvremenu krenuli drugim putem – kazao nam je Alen Mozer iz Bisernice.

Sve će se zbivati u velikom šatoru na stadionu Grot, a rezervacija stolova i ulaznica za ove zanimljivo druženje moguća je u požeškom Disco baru Saloon s kojim surađuju kod organizacije koncerta.