24. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Sjajna Ivona, porazi Kutjeva, Ovčara i Birtijce, pobjeda Graševine…

U sportskom vikendu koji je iza nas definitivno moramo izdvojiti nestvaran doseg Ivone Bošnjak koja je donijela novo zlato u Kutjevo i to na neponovljiv način – tri borbe i 24 sekunde do Olimpa. Berbu medalja upotpunili su ostali, ali također i Ivona u starijoj uzrasnoj skupini za srebro, a brončanu medalju osvojile su Viktorija Štivić, Larissa Vasilj, Ela Škopec, Ela Mijoković u starijoj uzrasnoj skupini te naš jedini muški predstavnik Luka Uršić.

Nogometaši Kutjeva nisu imali uspješni premijeri izgubivši prvi proljetni susret na gostovanju kod Sloge NG, a jedini pogodak za našeg trećeligaša je djelo Marija Majstorovića koji je donio vodstvo sredinom prvog dijela. Domaćin je s dva pogotka preokrenuo susret i slavio s 2:1. Birtijca također nije uspjela zakomplicirati borbu za naslov uoči zadnjeg kola i doživjela je uvjerljiv poraz od prvaka Helde 7:1.

Drugi predstavnik u Prvoj ŽMNL Interncional nije uspio odraditi do kraja sve susrete pa je nakon dvije neodigrane utakmice prema propozicijama okončao svoje natjecanje i svi susreti do kraja bit će registrirani u korist suparnika 3:0 bez borbe.

Pripremne susrete su igrali Graševina i Ovčare. Momčad iz Vetova je slavila protiv člana Prve ŽNL Vidovaca rezultatom 2:1, a pogotke su postigli Branko Šaur i Danijel Zekić dok je za goste zabio Krešo Jakoubek. Ovčare su doživjele poraz u Biškupcima 5:1 ,a počasni je pogodak postigao Kovačević.