25. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Rekorder u Kutjevu s 1,85 promila

Subota je bila vrlo poticajna za druženje i konzumaciju alkoholnih pića pa je policija imala pune ruke posla, a sve u skladu s najavama pojačane kontrole prometa. Od nekoliko veselih vozača najveću je koncentraciju alkohola imao onaj zatečen u Kutjevu. Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog

U subotu 13. lipnja 2020. oko 9.30 sati u Požegi u Ulici dr. Franje Tuđmana, 20-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,49 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, nije se držao sredine obilježene prometne trake već je prešao u suprotnu prometnu traku i udario prednjim dijelom vozila u prednji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 24-godišnjakinja.

Istoga dana oko 15.35 sati u mjestu Badljevina u Ulici kralja Zvonimira u prometu je zatečen 55-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,79 promila upravljao osobnim automobilom marke „Kia“, požeških registarskih oznaka.

Nešto kasnije, oko 22.15 sati u Kutjevu u Ulici Ante Starčevića, policijski službenici su  prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola od 1,85 promila upravljao 33-godišnjak.

U nedjelju 14. lipnja 2020. oko 5.35 sati u Požegi u Ulici Kamenita vrata u prometu je zatečen 20-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,30 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka.