29. svibnja 2023.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

PROMO: Husse hrana za kućne ljubimce od sada u našoj županiji – visokokvalitetna hrana po švedskoj recepturi


Odabir optimalne i prilagođene hrane za kućne ljubimce je jedan od najvažnijih koraka koji utječu na dug i zdrav život svakog kućnog ljubimca. Prodaja Husse proizvoda bazira se isključivo na besplatnoj dostavi krajnjim korisnicima, direktno na kućnu adresu te savjetovanju korisnika o pravilnoj hranidbi i njezi ljubimaca. Husse nudi širok raspon super premium hrane za pse, mačke i konje prilagođene pasmini, dobi, morfologiji, aktivnostima i specifičnim potrebama svake životinje.

Husse ima potpuno drugačiji pristup kada je u pitanju hranidba pasa, mačaka ili konja – ne postoji hrana prilagođena određenoj pasmini već samo hrana prilagođena potrebama i zdravstvenom stanju pojedine životinje. Svaki ljubimac je zasebna jedinka koja zahtjeva individualan pristup i prilagođenu hranidbu.

Naručite svoj besplatni uzorak hrane i uvjerite se u kvalitetu Husse hrane!

Od sada sve Husse proizvode možete naručiti klikom na Husse ili direktno kod svog lokalnog franšizera na području Požeško-slavonske županije, a on će vam naručene proizvode dostaviti na kućnu adresu, potpuno besplatno. Dogovorite isporuku proizvoda u vremenu kada vama najbolje odgovara, a kako bi lakše odabrali najbolje za svog ljubimca, lokalni franšizer će vam dostaviti besplatne uzorke Husse hrane. Ne brinite ako se ne možete odlučiti koju hranu odabrati, vaš lokalni franšizer pomoći će vam u odabiru onog što će najbolje odgovarati osnovnim potrebama vašeg ljubimca.

Kao korisnik Husse proizvoda za svoga ljubimca dobivate potpuno besplatno savjetovanje uz konstantnu brigu i stručno praćenje od strane veterinara i nutricionista iz Husse Nutricionističkog Centra za kućne ljubimce u Zagrebu. Husse veterinari i nutricionisti su vam na raspolaganju za sve savjete vezane za optimalnu i prilagođenu hranidbu vaših ljubimaca.

Za sve savjete oko hranidbe ili narudžbe Husse proizvoda nazovite na 095/444-4079 (Branko) ili pošaljite e-mail na: pozega@husse.hr.

Garancija Husse kvalitete i samog proizvodnog procesa, je broj odanih i zadovoljnih kupaca širom svijeta.