14. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Program poticanja razvoja gospodarstva Grada Kutjeva za 2020. godinu

Jučer je objavljen javni poziv za podnošenje prijava za ostvarenje potpora iz Programa poticanja gospodarstva Grada Kutjeva za period 2018.-2020. za 2020. godinu – Mjera 6: Paket mjera namijenjen ulaganju u razvoj Gospodarske zone „Kamenjača“ Kutjevo.

Mjera 6. se odnosi na paket koji obuhvaća nekoliko mjera koje se odnose na sljedeće stavke: kupovina zemljišta po subvencioniranoj kupoprodajnoj cijeni od 2,00 kn za m² , oslobođenje ili sufinanciranje plaćanja obveze komunalne naknade, oslobođenje od obveze plaćanja komunalnog doprinosa, oslobođenje od obveze plaćanja poreza Gradu Kutjevu, sufinanciranje troškova priključka na komunalnu infrastrukturu (vodoopskrba i odvodnja), sufinanciranje izgradnje, adaptacije i/ili prilagodbe prostora za obavljanje djelatnosti, sufinanciranje za nabavu i ugradnju strojeva i opreme.

Prijave se zaprimaju najkasnije do 30.11.2020., odnosno do utroška sredstava iz proračuna predviđenih za provedbu ove mjere, a isplate će se vršiti najkasnije do 31.12.2020. godine. Prijaviti se može ispravno popunjenim zahtjevom s pripadajućom dokumentacijom, koji se nalazi na web stranica Grada www.kutjevo.hr ili se može podići osobnim dolaskom u službene prostorije Grada Kutjeva, Trg graševine 1, a donosimo ga i na poveznici ispod.

Svi detalji i uvjeti javnog poziva nalaze se na poveznicama: