12. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Prijavite se za 5. jubilarni AgroTour Slavonija u Požegi- sajam poljoprivrede i seoskog turizma

Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog, Poljoprivredna televizija i ove godine organizira 5. jubilarni AgroTour Slavonija, sajam poljoprivrede i seoskog turizma koji će se održati u subotu 19. rujna 2020. godine na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u prijepodnevnim satima.

Cilj sajma je okupiti proizvođače iz Slavonije i Baranje, ali i šire, koji se, pored standardnih, bave uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje.

Svi zainteresirani mogu se javiti putem maila – marketing@poljoprivredna.tv ili telefonom 034/202-192 ili 099/399-2154. Na ovaj način žele omogućiti hrvatskim poljoprivrednicima širenje svog tržišta te im pružiti priliku za predstavljanje kako građanima tako i potencijalnim poslovnim partnerima.

“Sajam će i ove godine biti obogaćen zabavnim programom, nastupima kulturno-umjetničkih društava, nagradama za posjetitelje i naravno – tamburom za dušu. Ove godine naši izlagači imat će mogućnost prijaviti se i natjecati za najbolje uređeni štand, a nagradit će ih jedan od naših sponzora – poručuju s Poljoprivredne TV, a detaljnije o ovoj temi pročitajte na poveznici Agro Tour Slavonija na portalu Agroklub.com u članku Lucije Bencaric.