24. svibnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Prezentirajmo domaću proizvodnju

Što je novo u 2021.

 

Od 2021. nastavljamo s nekim starim navikama i uključujemo nove aktivnosti u rutinu! Prezentirajmo zajedničkim snagama naše domaće proizvođače! Prenosimo poruku Grada Kutjeva pa pogledajte što vam pripremamo.

 

Drage sugrađanke i dragi sugrađani,

kako bismo gradili kvalitetnu zajednicu potrebno je njegovati vrijednosti kao što su solidarnost, tolerancija, suosjećajnost za druge i međusobna suradnja koje čine dobro svakom pojedincu i naposljetku čine život ljepšim.

Grad Kutjevo iznova naglašava važnost navedenih, a kako bismo vam pomogli i izašli u susret, želimo ovim putem najaviti ideju koja će se realizirati u novoj, nadajmo se puno boljoj, 2021. godini.

Od nove godine želimo pojedinačno istaknuti naše:

  • ugostitelje,
  • vinare,
  • udruge,
  • male i srednje poduzetnike (obrte, trgovačka društva , obiteljska poljoprivredna gospodarstva)

Tražimo obrte, OPG, ugostitelje, udruge, vinare

Na tjednoj bazi objavljivat ćemo jedinstvenu priču o svakom pojedinom subjektu na portalu kutjevački.hr kako bismo svi vidjeli gdje su i čime se bave, kako napreduju i koji su im ciljevi. Također, prikupljene informacije postavit ćemo i na internetsku stranicu Grada Kutjeva kako bi bile dostupne široj javnosti i bile dostojan predstavnik raznolike kutjevačke gospodarske ponude. Cilj nam je upoznati svakoga tko posjeti kutjevački kraj s lokalnim proizvođačima i proizvodima, ponudama, djelatnostima i svime drugim što se nudi u našemu kraju. Pozivamo vas da se javite ukoliko želite sudjelovati ili ako znate nekoga tko bi trebao dobiti priliku pohvaliti se svojim radom i idejama. Budimo zajednica, njegujmo domaće i podupirimo naše sumještane. Samo tako moći ćemo rasti u zajedništvu i zadovoljstvu.

Nadamo se da ćete svaki tjedan željno iščekivati i dijeliti priče koje ćemo pripremiti za vas!

#aktivnazajednica #aktivirajse #poduzetništvo #suradnja #solidarnost #tolerancija

 

Web: https://www.kutjevo.hr/3214-2/

Facebook: https://www.facebook.com/349114821953966/photos/a.376010839264364/1484450135087090