24. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Požar u obiteljskoj kući u Vetovu

U četvrtak 23. srpnja 2020., oko 20.15 sati, u ulici Kutjevačkoj u Vetovu, došlo je do požara u kuhinji obiteljske kuće u vlasništvu 53-godišnjakinje, koji se sa plinskog štednjaka proširio na donji dio kuhinje, zbog čega su morali intervenirati vatrogasci koji su požar ugasili, a u istom je nastala manja materijalna šteta.

Najava pojačanih aktivnosti u prometu

U danima vikenda koji su pred nama, policijski službenici provodit će pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje, te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu. Ciljana akcija nadzora mopedista i motociklista, kako smo prethodno najavili biti će provedena u nedjelju 26. srpnja 2020.

Isto tako, ciljano će se provoditi nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.

Foto DVD Kutjevo