20. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Poraz nogometaša Kutjeva u Bukovlju

Nogometaši Kutjeva doživjeli su poraz na gostovanju u Bukovlju kod domaćeg Slavonca koji ne koncu slavio s 2:1. Domaćin je ovu utakmicu shvatio vrlo ozbiljno pa se preko tjedna dodatno ojačao dovevši Verona Đakovića i Marka Mijića koji su prve nogometne korake započeli upravo u Bukovlju pa se nakon školovanja u Osijeku i Marsoniji vratili u svoj klub. Domaćin je time dobio još jači vjetar u leđa i na kraju slavio u ovoj utakmici iznimno bitnoj za oba kluba u borbi za očuvanje trećeligaškog statusa. Ovom je pobjedom Slavonac pretekao naše Zelene koji se trenutno nalaze na pretposljednjem mjestu.

Domaćin je odlično otvorio utakmicu povevši već u 14.minuti preko svog ponajboljeg igrača i dokazanog strijelca Dragana Sremca, a taj je rezultat stajao prilično dugo na semaforu. U nastojanju da stignu do izjednačenja igrači Stjepana Mađarića primaju i drugi pogodak u 76.minuti, a potpisuje ga kapetan Josip Padrić. Kutjevčani smanjuju rezultat preko Ivana Smojvira u 84.minuti i donosi nadu da Kutjevo može do boda no ostalo je premalo vremena do kraja susreta pa su bodovi ipak ostali u Bukovlju.

Iskreno je bilo teško očekivati da će desetkovani Kutjevčani do pobjede protiv motiviranog Slavonca jer su u Mađarićevoj momčadi izostanci Majetića, Nemeca, Bandala, J.Budimira ipak prevelik hendikep pa će s puno većim izgledima čekati utorak i gostovanje Marsonije koja se na nevjerojatan način vratila nakon bolnih kvalifikacija i samoizolacije pa čak ima prigodu čak i zasjesti na vrh ukoliko slavi na ŠRC Kutjevo, a za to bi i bod bio dovoljan. Ova je utakmica izuzetno bitna za naše Zelene jer bi se pobjedom popeli prilično visoko, a raduje i povratak Ivana Jakeševića koji je odradio 45 minuta u Bukovlju i vjerojatno kandidira i za početni sastav u narednom susretu. Nažalost Marin Majetić neće biti među kandidatima jer je disciplinska komisija odrezala dvije utakmice našem recidivistu.

 

 

Foto FB Slavonac Bukovlje