24. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Poraz nogometaša Kutjeva u Bijelom Brdu

Gostovali su Zeleni kod drugoligaša u Bijelom Brdu, tradicionalnog i dugogodišnjeg suparnika u prijateljsko-pripremnim ogledima i doživjeli visok poraz. BSK je dan ranije imao susret s Dinamom 2 na premijeri drugoligaškog natjecanja te doživio poraz od 3:0. Bili su Bjelobrđani prilično oslabljeni u Zagrebu pa je treneru Steinbruckneru ovo bila idealna prilika dati onim na koje vjerojatno računa u nastavku natjecanja minutažu i provjeriti njihovo stanje.

S druge strane Kutjevčani oslabljeni neigranjem nekolicine prvotimaca i u nedostatku rješenja u zadnjoj liniji imali su mladog igrača Iliju Zeca na probi, a ovaj se baš nije najbolje snašao pa su domaćini poveli u 15 minuti s 3:0. Nakon povratka Marija Majstorovića u zadnju liniju Zeleni uspostavljaju ravnotežu pa se do završnice susreta igrala ravnopravna utakmica u kojoj su gosti stvorili nekoliko lijepih prigoda te jednu preko Banića i realizirali.

Ipak , uvjetni domaćin, jer se igralo na stadionu u Dalju postiže pred sam kraj susreta još jedan pogodak za konačnih 5:1. Zeleni su nastupili u sljedećem sastavu:

Jurgan, Bandalo, Stojanac, Nemec, Zec, Majstorović, Karačić, Krizmanić, Banić, Majetić, Smojvir, još su igrali: A.Budimir, Hora, Samaržija, Zapalac, Bunčić