23. svibnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Popravni ispit za naše nogometaše

Pred nama je nogometni vikend u svom punom izdanju pa će sva tri predstavnika Grada Kutjevo tražiti popravak i iskupljenje nakon lošeg vikenda u kojemu od mogućih devet bodova naši predstavnici Kutjevo, Graševina i Ovčare nisu stigli do bodova. Trećeligaš Kutjevo će za popravak imati vrlo zahtjevno gostovanje u Oriovcu, Oriolik je trenutno na diobi prve pozicije uz pobjedu nad dotadašnjim liderom Slavonijom u zaostaloj utakmici koja se igrala u srijedu. Iako ne igraju briljantno Oriovčani marljivo skupljaju bodove pa je itekako moguće pomrsiti im račune i uzvratiti za poraz u Kutjevu u zadnjem službenom susretu ovih trećeligaša. Susret se igra sutra u subotu s početkom u 16.30.

Graševina će također na gostovanje nakon pomalo neočekivanog domaćeg poraza od Graničara iz Zagrađa kod domaćina Croatije u Donju Obrijež. Croatia je doživjela visok poraz u zadnjem kolu od imenjaka u Mihaljevcima pa se i Graševini nudi prigoda za osvajanjem novih bodova kod suparnika koji je definitivno pobjediv i trenutno na samom začelju ljestvice s tri osvojena boda. Graševina je i dalje na vrlo dobroj petoj poziciji s polovičnim učinkom i nadoknadivim zaostatkom za onima ispred. Susret se igra u nedjelju 20.rujna s početkom u 16.30.

Treći predstavnik našeg Grada Ovčare će svoj put kroz Drugu ŽNL nastaviti domaćim susretom protiv BSK-a. Ovčare su do sada ubilježile oba poraza, BSK je na polovičnom učinku nakon domaćeg poraza od izrazitog favorita za naslov prvaka Slavena iz Gradca koji je u Biškupcima postigao pet pogodaka. Ovo je drugi pokušaj za prve bodove na domaćem terenu nakon uvodnog poraza od Dinama iz Badljevine. Susret je na rasporedu u nedjelju 20.rujna s početkom u 16.30 i jedini domaći susret pa svi ljubitelji nogometa potražite zabavu i razonodu uz utakmicu trećeg kola u Ovčarama.

Foto FB Graševina