29. lipnja 2022.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Podjela bodova u Vetovu

Piše Branko Šaur

U 22. kolu 1. ŽNL Graševina je bila domaćin odličnoj Kuzmici. Graševini su za ovaj susret nedostajali prvotimci Marko Bilmez, Ivan Karadža i Josip Pavić, dok s druge strane gosti nisu mogli računati na Ivana Bulaju te Tomislava i Josipa Banožića.

Na prekrasno uređenom terenu, od prve minute obje ekipe težile su posjedu lopte i stvaranju prilika, a gdje se domaćin malo bolje snašao. Na samom početku utakmice s 20-ak metara odlične šanse imali su Gomerčić i Kliček, ali gostujući vratar odlično brani. Svi ti promašaji i obrane vratara kao da su bili uvertira za cijelu utakmicu koja je završila bez pogodaka, ali s puno, čak i previše propuštenih prilika s jedne i druge strane. Nakon 90 minuta možda je domaćin bio malo bliže pobjedi, ali rezultat je ono što se broji. U zadnjih 10 utakmica u prvenstvu, Graševina ima 8 pobjeda i 2 remija te je još uvijek jedina ekipa u ligi koja u proljetnom dijelu prvenstva ne zna za poraz.

 

Dario Pažin, trener Graševine, dao je sljedeću izjavu:

“Moram prvo svojim dečkima čestitati, dobili su dobre batine i izdržali. Dečki svaka čast. Utakmica otvorena i pravo muška. Mogla je otići i na jednu i na drugu stranu, ali mreže su danas mirovale. Nismo iskoristili svoje šanse, ali i gosti su imali svoje također. Moram reći da bi nas osobe koje vode utakmicu (pravdu) trebale zaštititi od određenih startova i reagirati na pravi način. Gostima sretno dalje.  Mojim dečkima još jednom – bravo momci!”