28. rujna 2022.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

DANI EU PROJEKATA – Europska razvojna agencija Grada Kutjeva

ERA – Europska razvojna agencija doo je danas organizirala „Dane EU projekata“ u Narodnoj knjižnici i čitaonici Kutjevo.
Cilj je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su realizirani u njihovoj neposrednoj blizini i koji su doprinijeli razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su kultura, obrazovanje, poduzetništvo, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam i mnoga druga.
Organizatori predstavljaju europske projekte koje su prijavili i provodili u posljednje vrijeme, a također će predstavit i aktualne natječaje za poljoprivrednike i poduzetnike.
“Zadovoljan sam dosada provedenim projektima naše Razvojne agencije. Iza njih je puno velikih i važnih projekata za Grad, kutjevačke OPG-ove i obrtnike. S obzirom na kontinuirano usavršavanje i edukacije djelatnika očekujem još bolji učinak u pripremi i provedbi projekata. Pozivam sve da se obrate djelatnicima ERA-e kako bi dobili uvid u mogućnosti koje nam pružaju fondovi Europske unije”, rekao je gradonačelnik Josip Budimir.