25. lipnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Počela sezona noćnog pecanja na ŠRD Matiševac Vetovo

Na lokacijama omiljenog okupljališta ribolovaca združenih u ribolovno društvo Matiševac iz Vetova odnedavno je omogućeno i noćno pecanje. S datumom 13.lipnja otvara se sezona ljubitelja ribolova u noćnim satima , a predviđeni završetak sezone je 29.kolovoza ove godine.

Sam početak, odnosno satnica od kada ljubitelji lova na ribe mogu doći je 17 sati u tijeku određenog dana, a završetak započetog vremenskog ciklusa je narednog dana u 6 sati ujutro s napomenom da se noćno pecanje organizira tijekom vikenda, točnije sa subote na nedjelju.

Inače su na pecanje doborodošli svi zainteresirani, a naravno da je za članove dnevna dozvola puno povoljnija (25 kna) kao i za članove drugih ribolovnih društava (40 kn) dok je za sve one koji su bez članstva varijanta noćnog pecanja najskuplja (60 kn).

Svi se po dolasku moraju javiti ribočuvaru, imati sa sobom osobnu iskaznicu te potrebno uvjerenje o položenom ribičkom ispitu, a naravno i člansku iskaznicu ukoliko je posjeduju. Uz poštivanje pravila ponašanja dođite i odmorite se uz lijepu prirodu, mir i tišinu na ribnjaku ŠRD Matiševac sada i u večernjim i noćnim satima.

BIstro!