24. svibnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Po prvi puta u Kutjevu građani uživali u klizalištu

Grad Kutjevo je na čelu s gradonačelnikom Josipom Budimirom odlučilo građanima omogućiti klizanje na klizalištu koje je locirano na gradskom trgu neposredno uz Gradsku vijećnicu. Da je to pun pogodak vidjelo se odmah na otvaranju klizališta 15.prosinca jer je gužva za iznajmljivanje klizaljki bila konstantna čitav dan.

Svečano je klizalište otvorio sam gradonačelnik, a pomoć i instrukcije u prvim klizačkim koracima davali su animatori Miki i Mini. Klizalište je u funkciji svakodnevno do sredine siječnja dok će završni dan kada će mali Kutjevčani, ali i svi zainteresirani moći koristiti ledenu podlogu, biti na manifestaciju Vincelova koje će se održati 18.siječnja. Brojni klizači su pokazali zavidnu razinu baratanja klizaljkama, a svi oni koji se prvi puta susreću s ovim zimskim sportom imat će dovoljno vremena isprobati i usavršiti svoje vještine u narednim tjednima.

Za zagrijavanje su nazočni mogli posegnuti do obližnjih kućica gdje se kuhalo vino i čaj, za okrepu su svi mogli degustirati kobasice te palačinke čemu su se najviše obradovali najmlađi.