24. svibnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Otvorena Vila Enjingi u Venju

U petak 24.siječnja službeno i svečano je otvorena Vila Enjingi u sklopu projekta integralnog vinskog hotela Akademija graševine u Venju. Prvi je ovo hotel takvoga karaktera u čitavoj Slavonij i Baranji, a prema riječima Anđelka Ledića vlasnika Akademije graševine bit će ovo velik korak naprijed u razvoju vinskog turizma jer se u kombinaciji nekoliko okolnih objekata objedinjuje ponuda smještajnih kapaciteta na oko 60 ležaja čime se otvara mogućnost dovođenja većih skupina turista.

Uz spomenutu Akademiju graševine u blizini su Vila Enjingi, Vila Kitokret, sobe Jakovljević te OPG Škopec čime se zaokružuje ponuda od 60-ak ležaja na bliskom geografskom prostoru, a uz smještajni kapacitet profitirat će i proizvođači iz bliže okolice koji umreženi u ovaj projekt mogu plasirati svoje prehrambene i druge proizvode.

Uz brojne uzvanike goste su pozdravili zamjenik župana Željko Jakopović, stručnjakinja za pitanja turizma Vlasta Krpan, domaćini Anđelko Ledić i Ivo Enjingi koji je istaknuo da treba iskoristiti mogućnosti koje nudi ovaj kraj te dovoditi turiste na što više dana za što je ovakva priča idealna i itekako potrebna.

Foto FB Akademija Graševine