24. svibnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Odaberite ime našem predivnom vrtiću (FOTOGALERIJA)

Cijenjeni čitatelji! Bliži se dan kada će naši najmlađi sugrađani krenuti u novu pedagošku godinu u novim i do sada nedoživljenim uvjetima koje donosi naš novoizgrađeni predivni dječji vrtić.

Vanjski radovi su dovršeni, na unutarnjima se radi punom parom kako bi mališani krenuli boraviti, raditi i učiti se u uvjetima kakve i zaslužuju oni na kojima svijet ostaje.

Vrlo blizu konačnom izgledu su i radovi na prilaznim cestama i okolišu pa će uskoro i asfalt na Vrtićku ulicu. Vremena nema puno, ali ni posla isto tako pa će definitivno vrtićarci najljepšim i najuređenijim stazama krenuti prema životu koji je pred njima.

Ono što preostaje za odraditi je svakako i IME VRTIĆA! Stoga na scenu stupate svi vi koji nas čitate i pratite, a posebno oni koji će direktno imati dodir s odrastanjem vlastite djece u našem novom vrtiću.

Svoje ideje i prijedloge šaljite na mail adresu grad@kutjevo.hr , svi prijedlozi će biti uzeti u obzir ako stignu na odredište do 19.srpnja, a dan kasnije 20.srpnja bit će objavljena anketa s prijedlozima najljepšeg i najoriginalnijeg imena.

U nastavku donosimo galeriju nakon asfaltiranja prilaznih staza u Vrtićkoj ulici: