24. svibnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Ocijenite turističku ponudu Požeško-slavonske županije putem ankete

Na početku projekta IQM destination Zlatna Slavonija, kojim se prati kvaliteta turizma u području cijele Požeško-slavonske županije, pokrenuta je anketa za sve stanovnike kako bi se prikupilo više informacija o trenutnom stanju turizma u destinaciji.

Projekt IQM Destination Zlatna Slavonija koji obuhvaća certificirane turističke subjekte unutar Požeško-slavonske županije i lokalne turističke zajednice Grada Požege, Grada Pakraca, Grada Lipika, Grada Kutjeva, Grada Pleternice i Općine Velike već drugu godinu za redom objedinjuje dionike u destinaciji, pokreće umrežavanja, ukazuje na novosti u turizmu, nudi podršku i smjernice i na taj način kvalitetnom vizijom destinacije valorizira zajedničke vrijednosti.

Na početku projekta IQM destination Zlatna Slavonija, kojim se prati kvaliteta u turizmu na području cijele Požeško-slavonske županije, pokrenuta je anketu za sve stanovnike kako bi se prikupilo više informacija o trenutnom stanju turizma u destinaciji.

U protekle dvije godine postavljeni su standardni operativni procesi za svako od područja turističkih subjekata u destinaciji Zlatna Slavonija.U tijeku je izrada Studije za integralno upravljanje kvalitetom u destinaciji, u cilju podizanja kvalitete u svim segmentima koji utječu na kvalitetu usluge i proizvoda u turizmu.

Potrebno je nekoliko minuta kako biste se ispunjavanjem ankete uključili u projekt i pomogli da se vaše mišljenje uključi u novu Studiju integralnog upravljanja turizmom Požeško-slavonske županije. Anketa je anonimna.

Anketa se nalazi na poveznici https://www.surveymonkey.com/r/7RXJQCY

Foto Marko Iličić