Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Obavijest učenicima OŠ Zdenka Turkovića

Poštovani učenici i roditelji, kao što ste već mogli čuti preko medija, u ponedjeljak 18. siječnja ponovno započinje nastava. Zbog opasnosti od daljnjeg širenja COVID 19 virusa, a prema uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja nastava će se organizirati na slijedeći način:

Učenici od 1. do 4. razreda  dolaze na nastavu u školu (3. i 4. razred iz Kutjeva u 8 sati, 1. i 2. razred u 8:15, područne škole prema ustaljenom rasporedu).

Učenici od 5. do 8. razreda će imati organiziranu nastavu na daljinu putem platforme Microsoft teams.

Aplikacija je svim učenicima instalirana na tablet uređaje, a sadržajima mogu pristupati i putem web sučelja. S alatom su učenike za vrijeme 1. obrazovnog razdoblja upoznali učitelji predmetne nastave. U slučaju tehničkih poteškoća možete kontaktirati pedagoga.

Kompletna nastava će se organizirati u jutarnjoj smjeni sa stalnim rasporedom  prema rasporedu sati koji vrijedi kada je AB smjena ujutro, a CD smjena popodne (svi učenici imaju nastavu u jutarnjoj smjeni, s tim da video nastava ide prema rasporedu sati ili prema dogovoru s učiteljima). Sve zadatke će učenici dobivati od predmetnih učitelja do 10:30 sati tog dana ili poslije 19 sati prethodnog dana. U slučaju bilo kakvih promjena učitelji će učenicima u njihove kanale staviti obavijesti.

Za sada smo dobili upute da će ovakav oblik nastave trajati dva tjedna. O dužini trajanja ove mjere odlučuje naše Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Kriznim stožerom koji upravlja cjelokupnom situacijom.

Ovim putem Vas još jednom pozivamo i na odgovorno ponašanje u ovoj situaciji u kojoj se nalazimo.

Izvor os-zdenka-turkovica-kutjevo.skole.hr