18. srpnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Ministarstvo poljoprivrede pokrenulo nacionalnu internet tržnicu

Želite kupovati domaće proizvode? Sada je prava prilika za oživljavanje domaće proizvodnje. Svi se kunemo u domaće i na strani smo naših proizvođača no ne ponašamo se najčešće u skladu s time. Odluka je na svakome od nas, a sada nam je to olakšano jer nova nacionalna internet tržnica omogućava kupnju i prodaju domaćih proizvoda iz cijele Hrvatske.

U ovom trenutku u prodaji svojih proizvoda sudjeluje 550 poljoprivrednih proizvođača. Kupci mogu odabrati između 11 kategorija proizvoda, a nacionalna internet tržnica svakog dana nastavlja širiti svoju ponudu.

Platforma nudi proizvode u kategorijama voća, povrća, mesa, ribe, mliječnih proizvoda, jaja, pčelarskih proizvoda, žitarica i proizvoda, ulja i masti, pića te ostalih proizvoda poput bilja i začina te prirodne kozmetike.

Nova nacionalna internet tržnica kupcima osigurava provjerenu lokaciju te nudi najveći izbor domaćih hrvatskih proizvoda proizvedenih diljem Hrvatske, nastali na malim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i farmama te ulovom ribara, a koji na ovaj način dobivaju mjesto za besplatno i brzo oglašavanje i prodaju svojih vrijednih proizvoda.

Poljoprivredni proizvođači imaju snažnu operativnu i administrativnu podršku pri korištenju platforme koju će im pružati djelatnici Ministarstva poljoprivrede, dodijeljeni po županijama i na raspolaganju za pružanje pomoći poljoprivrednicima i ribarima pri kreiranju njihove ponude na Tržnica.hr.

Posjetite Tržnica.hr – prodajte i kupujte domaće!