18. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Graševina na Metra kupu, Zeleni sutra gostuju u Bijelom Brdu

Pred nama je novi zanimljivi vikenda naših nogometnih uzdanica. Zeleni iz Kutjeva će gostovati kod dobrog sportskog prijatelja i drugoligaša u Bijelom Brdu. BSK će danas igrati svoj prvenstveni ogled s Dinamom 2, a sutra će se našem trećeligašu suprostaviti kombinirana momčad koju će odabrati Tomislav Steinbruckner sutra navečer od 18 sati.

Graševina će svoj radni vikend imati na Metra kupu u Kuzmici, a ovoga puta retke ćemo posvetiti fantastičnoj i vrijednoj pobjedi nad trećeligašem Slavoncem iz Bukovlja.

HNK Graševina 2-1 NK Slavonac Bukovlje
(Branko Šaur, Mirko Soldo-11m)

Prvo poluvrijeme proteklo je u blagoj dominaciji domaće momčadi, usprkos početnom vodstvu gostiju. Nakon jedne maestralne dijagonale Mirka Solde, Branko Šaur loptu prima iz prve i ujedno si šalje loptu u for te mirno golmana šalje u jednu stranu, a loptu u drugu. Pred kraj prvog poluvremena priliku za vodstvo nije iskoristio Ivan Karadža koji iz voleja šalje loptu pod prečku ali golman još bolje brani.

Drugo poluvrijeme proteklo je u potpunoj dominaciji gostiju, dok se domaća ekipa bazirala na kontre. Nakon jedne takve kontre pred kraj utakmice, brzinski aut izveo je Mirko Soldo, loptu u 16 metara prima Branko Šaur, gostujući igrač ga ruši, a sudac Abramović bez dvojbe pokazuje 11 metara. Loptu uzima Mirko Soldo i šalje ju jako u malu mrežicu te postavlja konačni rezultat. Bilo je još nekoliko prilika, od kojih moramo istaknuti odličan udarac s distance Denija Pavića čija lopta je prohujala iznad grede.

Foto FB Graševina