24. svibnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Fitness studio Kutjevo ponovo otvorio svoja vrata

Epidemija koronavirusa nas je prilično udaljila od svakodnevnih obaveza, rituala i aktivnosti pa je tako i Fitness studio Kutjevo zamrznuo svoje djelovanje do dozvole Stožera za ponovnu mogućnost okupljanja i djelovanja u zatvorenim prostorima za vježbanje. Vrijedni stručnjak za tjelovježbu i tjelogradnju Marcel Voštog vas stoga ponovo poziva na novi početak rada studija ili preciznije povratak na vježbanje i izvedbu zadanog programa.

Svi ste dobrodošli, stari korisnici znaju sve šta treba o radu studije, a za nove potencijalne korisnike donosimo link na FB stranicu, lokaciju i radno vrijeme pa ne gubite časa, javite se, dođite, prijavite, učlanite i pomozite si živjeti zdravije, pravilnije te uz stručnu Marcelovu pomoć izgradite tijelo, dotjerajte liniju jer dolazi ljeto…

 

Detaljnije informacije, obavijesti i fotografije potražite na poveznici Fitness studio Kutjevo

Pozivamo stare i buduće članove da se vrate na stari put kao i zdravim navikama. Vrata su vam ponovo otvorena, na vama je da napravite taj korak i sebi dopustite da ovo ljeto izgledate bolje nego ikad – čuli smo od stasitog Marcela koji svojim primjerom najbolje pokazuje kako se to radi!

Foto FB Fitness studio Kutjevo