5. ožujka 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

DVD Vetovo ostvarilo veliki uspjeh na 1. koordinacijskom vatrogasnom natjecanju za pomladak istočne Hrvatske


Kladare, Virovitičko-podravska županija – ove nedjelje je DVD Vetovo sudjelovalo na 1. koordinacijskom vatrogasnom natjecanju za pomladak istočne Hrvatske, koje se održalo u slikovitom gradiću Kladarama. Natjecatelji iz Vetova predstavljali su svoje selo s ponosom, te su postali prvaci u svojoj kategoriji, pomladak ženski, nadmašivši ukupno 13 ekipa.

Ovo natjecanje donijelo je mnogo izazova, ali ekipa iz Vetova se pokazala kao najbolja. Po prvi puta održala se i štafeta, u kojoj su Vetovčani briljirali, postavši najbrži u svojoj kategoriji te drugi najbrži od svih 27 ekipa koje su sudjelovale. Osim toga, izveli su sve vježbe bez greške, čime su zasluženo zauzeli prvo mjesto.

Voditeljice Julija i Anamarija, uz podršku ostalih članova ekipe i roditelja, odlično su pripremile svoje ekipe za natjecanje. Njihov trud i predanost svakako su doprinijeli ovom impresivnom uspjehu.

Nakon natjecanja, održane su i vatrogasne igre, u kojima su članice DVD-a Vetovo ostvarile peto mjesto.  Ovo natjecanje ima poseban značaj za DVD Vetovo, jer su prvi puta sudjelovali na ovako organiziranom takmičenju i odmah osvojili prvo mjesto.

Naravno, veliku podršku članicama DVD-a Vetovo pružili su njihovi vjerni navijači, koji su bodrili svoje mlade vatrogaske kao i uvijek. Nakon povratka u Vetovo, ekipa je nagrađena i zasluženim dočekom, kako bi se proslavio njihov veliki uspjeh.

Čestitamo im na njihovom prvom mjestu i želimo im puno uspjeha u budućim vatrogasnim izazovima.